Fönsterrenovering i Göteborg

UNDERHÅLL AV FÖNSTER

Gamla fönster som samspelar med husets exteriör ska man vara rädd om, men med tiden behöver de renovering och underhåll för att kunna överleva. Genom att ta tillvara på dina gamla fönster förblir husets karaktär intakt samtidigt som värdet på fastighetens höjs och du gör en viktigt insats för miljön. Vi på Glason har lång erfarenhet av fönsterrenovering i Göteborg och hjälper dig mer än gärna när det är tid för renovering av dina fönster.

FÖNSTERRENOVERING FRAMFÖR FÖNSTERBYTE

  • Billigare än nya fönster.
  • Energibesparande.
  • Hållbart
  • Bevarar charmen och husets ursprungliga exteriör.

En fönsterrenovering är ett kostnadseffektivt alternativ som lönar sig redan från dag ett och som allt som oftast betalt sig själv redan inom de närmsta tio åren. Samtidigt kommer den också att höja fastighetens totala värde och ditt inomhusklimat bli bättre och behagligare.

För att göra det så smidigt och tryggt som möjligt följer vi med dig under hela din fönsterrenovering och ansvarar för processens alla delar. Vi ser till så att du får ett resultat som överensstämmer med dina förväntningar och samma kvalitet som utlovats.

RENOVERING ENLIGT KONSTENS ALLA REGLER

Under en fönsterrenovering byts trasiga, gamla glas och dåligt trä ut. Man kittar om, ersätter de gamla tätningslisterna med nya, kompletteringskittar och målar nytt där det behövs för att fullända renoveringen och lämna jobbet komplett. Väljer man att investera i energiglas i samband med renoveringen så kan man minska energiförlusterna ytterligare och höja isoleringsvärdet med upp till 40%.

När du anlitar oss på Glason kan du alltid vara trygg i vetskapen om att arbetet utförs av yrkesspecialister med den bästa hantverkarkunskapen. Vi jobbar snabbt och effektivt utan att någonsin tumma på kvaliteten och givetvis använder vi oss enbart av marknadens bästa material och verktyg.

DITT TRYGGA VAL AV GLASMÄSTARE I GÖTEBORG

Gamla fönster ser inte bara tråkiga ut, de kan också vara riktiga energibovar och därtill utsätta fastigheten för fukt och andra kostsamma och tråkiga skador. Även om renoveringen kan kännas krånglig och omfattande bör man ta tag i den innan det är försent och vi på Glason är redo för att hjälpa dig i Göteborg. Vi utför det mesta inom branschen, men har valt att nischa oss speciellt mot bland annat fönsterglas och fönsterrenoveringar åt både privata kunder och företag.

Skulle du vilja ha en bedömning av dina nuvarande fönster eller har du några frågor om oss eller vår arbetsprocess? Tveka inte på att kontakta oss så ser vi till så att också din fastighet och dina glas får den kärlek de behöver.