Glasräcken i Göteborg

STILRENA GLASRÄCKEN FÖR ALLA HEM

Ett bra räcke ska vara stabilt, snyggt, säkert och hållbart oavsett om det monteras utomhus eller inomhus. Just därför väljer fler och fler att installera ett glasräcke på sin balkong, altan eller i sina hem och vi på Glason har rätt kompetens och kapacitet att hjälpa dig. Med flera års erfarenhet att vila på vet vi hur man på bästa sätt kombinerar olika material med varann för att skapa räcken som uppfyller kraven på både funktion och design. Vi anpassar alltid våra lösningar specifikt efter varje kunds behov för att därefter producera, leverera och installera ett glasräcke att njuta av långt in i framtiden.

Vill du veta mer om glasets alla fördelar eller hur vi skulle kunna hjälpa dig med önskan om ett glasräcke i Göteborg? Tveka inte utan hör av dig till oss med dina frågor så ser vi till så att du har allt du behöver inför beslutet.

ETT MATERIAL MED MÅNGA FÖRDELAR

  • Stilrent
  • Ostörd sikt och fullt ljusinsläpp
  • Minimalt underhåll
  • Hög säkerhet
  • Anpassningsbart
  • Lönsamt och prisvärt

GLAS FÖR BÅDE INOMHUS- OCH UTOMHUSBRUK 

Med ett glasräcke på din uteplats har du ett säkert skydd mot väder och vind utan att utsikten störs det minsta. Du behöver därtill heller inte oroa dig för underhåll och slitage då glas är ett oerhört tåligt och slitstarkt material med minimala underhållsbehov trots påfrestningar från väder och vind. Oavsett vad du väljer för räcke så lovar vi dig att det ger ditt hem ett rejält ansiktslyft liksom ökat värde i form av både pris och nytta.

Att välja glaspartier för inomhusbruk ger inte bara hemmet ett modernare och trendigare intryck. Ett glasräcke vid trappavsatsen eller glas som rumsavdelare får ditt hem att upplevas som både luftigare och ljusare. Många nya hem och arkitektritade villor väljer just inredningsglas på grund utav att de öppnar upp och ger ljuset ett friare spelrum.

EXKLUSIVA GLASRÄCKEN I GÖTEBORG

När du bestämt dig för ett glasräcke hör du av dig till oss på Glason. I flera år har vi hjälpt både privatpersoner liksom företag med att montera kvalitativa räcken och guidat dem rätt i djungeln av valmöjligheter. Genom att anpassa oss efter rådande förutsättningar och önskemål ser vi till så att resultats matchar både förväntningar och ditt hems ursprungliga karaktär. Givetvis har vi utbildning och certifikat som krävs för uppdraget och ser till så att dina nya glaspartier installeras enligt gällande normer.